Tjenester & Rådgivning

 

EcoEgo tilbyder professionelle konsulenttjenester til dig og din virksomhed, institution, organisation, projekt eller event. Du kan booke os til workshops, training, brainstorming eller målrettet én-til-én rådgivning.

Bryan Traum, EcoEgos stifter, er ekspert indenfor grøn livsstil og virksomhedsdrift. Der lægges vægt på vores påvirkning af miljøet, klimaet og samfundet ved vores hverdagshandlinger. Bryan er uddannet geograf og har over 25 års erfaring med naturbeskyttelse, miljøundervisning, bæredygtig udvikling og ansvarlig ressourceforbrug.

Uanset om I er veletablerede eller i start-up fasen, planlægger et event eller designer et produkt, eller skyder et nyt projekt i gang, kigger vi på alle dele af jeres drift og kommer med en nuanceret strategi for, hvordan I kan gøre det grønnere, spare ressourcer og penge. Vi tilbyder bl.a. en "Eco-Audit" af din virksomhed, samt strategi udvikling.

Kontakt os for priser og en uforpligtende snak, og hør hvordan EcoEgo kan hjælpe dig og din virksomhed til at opnå en mere bæredygtig drift, en grønnere profil og mere socialt ansvarlige mål. Mail: info@ecoego.dk