EcoEgo søger investorer – Små som store er velkomne

EcoEgo – Green Living Made Easy (Eco Ego ApS) skal rykkes til det næste niveau! Som mange andre, kan vi mærke bagslaget fra Corona-krisen, og det gør det sværere, at opnå EcoEgos drømme og visioner. Derfor søger vi nu investorer, som vil være med på det nye eventyr. I mange år har jeg drømt om et større team af dedikerede, inspirerende grønne ildsjæle, som ville være med til at føre EcoEgo videre. Tiden er nu! Vi er interesseret i små og store investorer. Vi er interesseret i passive og aktive investorer.

 

På nuværende tidspunkt ejer jeg (Bryan) 90% af Eco Ego ApS, og Anders Thue Pedersen ejer 10%. Jeg vil sælge op til 40% af min andel, så jeg beholder 50%, Anders 10%, og 40% fordeles blandt investorerne efter størrelse af investeringen.

 

Investeringsmuligheden er først til mølle. EcoEgo beholder retten til at godkende eller afvise ansøgere, som nødvendigt.

 

Vil I være med? The sky's the limit!

 

Hvad skal pengene bruges til?

Vores mål er en samlet investering på 800.000DKK.

 

Pengene skal bruges til:

  • At gøre EcoEgo til en gældsfri virksomhed.

  • At skabe kapital til at videreudvikle EcoEgo og hæve virksomheden til det næste niveau.

 

Vi ønsker at samle en gruppe visionære, passionerede og engagerede investorer og samarbejdspartnere, som vil være med til at føre dette banebrydende virksomhedskoncept ind i den næste fase.

 

Vores værdier (bl.a.):

Økologi, fair handel, ansvarlig virksomhedsdrift, gennemsigtighed, viden og ekspertise, bæredygtighed, mere plantebaseret og fornybart - mindre plastik, emballage og spild, mere samarbejde og livsglæde! For os, hænger disse ting sammen og danner rammen for alt, som vi laver og de beslutninger vi tager.

 

Hvis dette vækker interesse hos dig, send venligst en kort mail til invest@ecoego.dk.

Vi sender mere information til dem, som er interesseret, etablerer en platform og struktur for investeringen og indkalder til et (evt.) virtuelt møde.

 

Det bliver fedt! Det bliver grønt! Del gerne med folk, I mener kunne være interesseret. Vi glæder os til at have jer med! No more business as usual!

 

På forhånd tak for jeres tid og interesse.

 

Grønne hilsner

Bryan

 

EcoEgo – Green Living Made Easy

(Eco Ego ApS)