Fra: ROK

ROK espressomaskine (Presso)

1.390,00
Lager: På lager

Espressomaskine ROK tidligere kaldet Presso.

ROK kaffemaskine er en ny forbedret udgave af den tidligere Presso. ROK er lavet af en stærkere metal og andre dele har været fortærket. Maskinen er mer robust og giver mulighed for at få mere tryk nå du brygge din espresso. Bedre smag, bedre crema, bedre espresso.

Sættet indholder: ROK espresso maker, portafilter, forgrener til 2 enkelte espressoer, målske/tamper, ny forbedret mælkepisker i rustfristål, vejledning, genbrugbar metal opbevaringsæske!

ROK er en espresso-, kaffe- og cappuccinomaskine, der virker ved håndkraft. Med ROK kan du lave lækker kaffe med crema - til en god pris.

ROK bruger ikke strøm og heller ikke dyre kaffeposer, så du kan drikke kaffe af præcis de kaffebønner, du selv ønsker.

ROK er en energibesparende espressomaskine. Du skal kun bruge strøm til at opvarme vandet i en elkedel (eller på komfuret), og delene er robuste og kan holde til mange års brug. 

Pressos historie

Tanken bag Presso var et ønske om at lave en meget simpel espressokaffemaskine til en god pris.

For at lave en rigtig god espresso er de to vigtigste ingredienser (bortset fra kaffebønner): tryk og vand på omkring 90 grader. Hvis vandet er for varmt, bliver kaffen bitter, mens tryk er vigtig for cremaen.

Der er mange måder at lave kaffe på, også simple. Men de simple metoder opfylder ikke kravene om tryk og den rigtige temperatur. Folkene bag Presso tænkte, at man måske kunne bruge varmt vand fra en almindelig vandkoger, kombineret med løftestangsprincippet til at skabe tryk.

De eksperimenterede med de to ting og fandt en løsning, som laver en rigtig god kop kaffe - meget simpelt. Pressomaskinen tilsættes kaffe og vand fra en vandkoger, og så presser man simpelthen selv kaffen ud. Utrolig nemt.

Presso har gjort kaffebrygning til et ritual igen. Det er dig, der brygger kaffen, ikke kun maskinen.

Model/varenr.: ROK0001

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: