Barberkost - vegansk

290,00
Lager: På lager

Kvalitetsbørste med bløde veganske hår og et smukt skaft af blommetræ.

Denne barberkost er den perfekte måde at piske et fyldig barberskum. 

  1. Udviklet og håndlavet af Tyske specialister
  2. Bløde syntetiske børster
  3. Yderst holdbar
  4. Tørrer hurtigt

 

PolPlus

Anvendelse: Hold barberkoste under varmt vand i ca 30 sekunder. RYST forsigtigt overskydende vand væk. HÆLD en lille mængde vand over barbersæben. KØR barberkosten rundt på sæben indtil du har masser af sæbe på kosten. KOM et par dråber vand i barberskålen. KØR kosten rundt i skålen med hurtige cirkulære og pumpende bevægelser. Når du har oparbejdet en lækker cremet skum, påføre du den med kosten i et jævnt lag på huden, der hvor du gerne vil barberes. God fornøjelse!

Hvor Længe Holder Den: Kan holde i mange år med god vedligeholdelse.

Opbevaring: Skyl børsten forsigtigt, men grundigt, i varmt vand efter barbering Ryst forsigtigt overskydende vand væk Placér så vidt muligt børsten i et stativ, så hårene kan pege nedad. Alternativt kan du stille børsten oprejst for at tørre. Undgå at placere børsten vandret, liggende på side, da det kan forhindre, at alle hårene tørrer.

Vedligeholdelse: Masser et par dråber olie ind i træskaftet, ca. en gang om måneden. Lad det absorbere i 10-15 minutter og tør overskydende olie af med en klud. Hvis du bor i et område med hårdt vand, så vær opmærksom på at kalkaflejringer på børstehårene kan påvirke skummet negativt. For at rense børsten for kalk, kan den sættes i blød i ca. 15 minutter i 1 del eddike blandet med 5 dele vand. Undgå at sæt træskaftet i blød. Skyl med lunken vand og lad børsten tørre.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: