Voksenmadras Samar Comfort bomuld- vegansk, økologisk og naturlig

4.715,00
80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 140 x 200 cm
BLØD - Quiltet med uld MEDIUM - Quiltet med uld FAST - Quiltet med uld BLØD - Kun betræk - V MEDIUM - Kun betræk - V FAST - Kun betræk - V
Lager: På lager

Stort prisfald! Op til 1.000kr på visse madrasser

Leveres enten til vores butik i Nørre Farimagsgade eller direkte til din adresse. Hvis du er i tvivl, så kom ind i butikken og prøv madrasserne!

 

Samar Comfort: Naturlatex madras med betræk, enten vegansk i økologisk bomuld eller i uld. Passer til dig der sover på siden og eller gerne vil have en blød madras. 

Naturlatex madras ca. 12 cm høj, få med og uden quiltet betræk (quiltningen er uld).

Det quiltede betræk er godt til at lede varmen væk fra madrassen og giver ekstra komfort, mens den rene latex madras med bomuldsbetræk er en mere enkel madras, hvis det er det du ønsker.

Passer op til 70kg.

Fås i 3 hårdhedsgrader: blød, medium til fast.

Hvis du ønsker en bredere madras end 140cm, bestilles 2 madrasser som leveres med 1 betræk. Fordelen er at du og din partner kan få forskellig hårdhedsgrader, men det fælles betræk betyder at der ikke opstår hul i midten og det føles på mange måder som en madras.

 

Hvis du ønsker en vegansk madras, så kig under varianter hvor de veganske produkter er markeret med 'V'

Voksenmadras i økologiske, naturlige og miljøvenlige materialer. Veganer venlig.

GOTS certificeret økologisk bomuld og/eller økologisk uld, FSC certificeret og fair handlet naturlatex og kokosfiber... ingen farlige kemikalier! Sov rent og sov godt!

Bestillingsvare. Vi beder om 50% depositum ved bestilling og resten betalt ved levering. Der er ca. 6 uges produktionstid på din Prolana madras. Den er lavet specielt til dig!

Specielle mål er mulige. Kontakt os for priser og mere information. info@ecoego.dk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: