Kære kunder

Vi er i gang med at opdatere vores webshop og derfor lukker vi for online bestillinger i kort tid.

BUTIKKEN I KØBENHAVN ER ÅBEN!

Vi glæder os til at se jer.

Grønne hilsner

Bryan og alle os hos EcoEgo

Topmadras fair trade latex

Pris fra
2.995,00
80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 200 x 200
Blød (soft) Medium
Lager: På lager

Ayora topmadras fås enten i blød eller medium - kan testes og ses i butikken ved Nørreport. Kontakt os for at bestille en tid hvis du ønsker at få fremvist og prøve vores madrasser og topmadrasser.

Ayora topmadras er 7,5 cm høj og har en kerne af FSC fair tradet natur latex med et blød elastisk betræk af ekstra tyk økologisk jersey bomuld. Betrækket kan tages af og vaskes.

Hvorfor købe en topmadras? Det er der flere grunder til:
*En topmadras forlænger simpelthen levetiden for din madras. Det gør den fordi vægten fordeles, så selve madrassen ikke nær så hurtigt bliver ligget flad. Og så koster en ny topmadras mindre end selve madrassen og er derfor billigere at skifte ud. 
*En økologisk topmadras er også en måde at skabe et økologisk lag mellem din gamle eller ikke økologiske madras og din krop.
*En topmadras kan bruges til at justere hårheden af madrassen - denne topmadras kan gøre en lidt for hård madras lidt blødere. (vi har en anden type topmadras som kan rette op på en lidt for blød madras.)

Certificeringer: natur latexen: FSC, QUL, Fair Rubber. Betræk: 100% certificeret økologisk.

NB! Bestillingsvarer. Leveringstid: op til 4 uger.  Prisen er inklusiv levering til din hoveddør, eller afhentning i butikken.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: