Helt nyt! Bestil tid til kyndig vejledning i butikken til hvilken madras du skal vælge. Vi har i webshoppen et lille udvalg af hvad vi har i butikken. Bestil en tid på info@ecoego.dk emne: Madras tid!, så er du sikker på at vi kan vejlede dig bedst muligt.

Læs vores nyeste prisliste her: http://issuu.com/ecoego/docs/ecoego_madraskatalog

 

Når du kigger efter ny madras, kan du med fordel være opmærksom på om madrassen passer til din sovestilling (siden eller maven/ryggen) og din kropsvægt. Dernæst hvilke materialer du ønsker din madras skal være i. EcoEgo sælger også veganske madrasser - hvis du er i tvivl så spørg bare!

Hos EcoEgo kan du bestille øko madrasser, topmadrasser og rullemadrasser i præcis den størrelse og blød-/hårdhedsgrad, du ønsker. Vi har også økologiske dyner, hovedpuder og rullemadrasser. Vores sortiment består i de reneste, økologiske naturmaterialer (fx økologisk bomuld, økologisk lammeuld, kokosfibre og naturlig latex, samt hamp) fra bl.a. Prolana, N-sleep og Greenfibres.

Økologisk, naturlig, etisk... SÅDAN!

0% giftige kemikalier! 0% bromerede flammehæmmere! 0% plastik eller syntetisk gummi!

Her i vores webshop kan du se et udvalg af vores produkter. Hvis du ikke kan finde det, som du er på kig efter, kontakt os! Det kan være at vi har det i vores fysiske butik eller kan bestille det hjem til dig!

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
699,00
0 anmeldelser
Pris fra
3.220,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
349,00
0 anmeldelser
Pris fra
3.600,00
0 anmeldelser

Kom forbi vores butik og se og føl inden du bestiller, eller ring herned og vi vil guide dig frem til den rette madras eller pude for dig!