Ruby Cup menstruationskop

225,00
Gennemsigtig Lilla
Small Medium
Lager: På lager

100% medicinsk kvalitet silikone. Ingen farlige kemikalier. Holder i op til 10 år.

EcoEgo fører Ruby cup i gennemsigtig og lilla, i de 2 størrelser small og medium. Small anbefales til kvinder under 30 år / ikke har født, mens medium anbefales til kvinder over 30 år / som har født.

Ruby Cup er ikke som de andre menstruationskopper. Ruby Cup sælges på det afrikanske marked gennem en social-økonomisk virksomhed, som hjælper lokale kvinder i gang med at sælge Ruby Cup gennem deres egne små virksomheder. Det betyder at hver gang der sælges en kop og gives der en gratis væk til en kvinde i et afrikansk land.

EcoEgo er stolt over at være den første butik i Danmark som sælger Ruby Cup og støtter dette fantastiske projekt!

Jennie, medarbejder hos EcoEgo 04/10/2016

Jeg er fan - Ruby Cup er den hidtil mest bløde og behagelige menstruationskop jeg har prøvet, og så er det også en velgørenhedsorganisation. I det hele taget er menskoppen det bedste der er sket for menstruation siden smertestillende, man glemmer det næsten. Koppen gør, at man ikke mister fugtigheden som ved tamponer, bærer ikke risikoen for "toxic shock syndrome", og har heller lugtgener som ved hygiejnebind. Man føler sig meget mere frisk og ren med koppen, og det er rart at holde tæt øje med kroppens cyklus.

Tilføj anmeldelse: