Kære kunder

Vi er i gang med at opdatere vores webshop og derfor lukker vi for online bestillinger i kort tid.

BUTIKKEN I KØBENHAVN ER ÅBEN!

Vi glæder os til at se jer.

Grønne hilsner

Bryan og alle os hos EcoEgo

Chokoladesmagning: økologisk og lækkert!

250,00
Alm. Vegansk
Lager: På lager

Fordyb dig i chokoladens verden og smag på forskellige chokoladearter og -typer fra hele verden. Chokoladesmagningen byder også på blindsmagning og nogle overraskelser. Velbekomme!

Bestil en chokoladesmagning som firmaevent eller familie-komsammen! EcoEgos chokoladesmagning introducerer dig og dine gæster til et bredt udvalg af økologiske og fair trade chokolade af høj kvalitet.

Chokoladesmagning

Sted: EcoEgo, Nørre Farimagsgade 82, 1364 København K - eller hos jer.
Dato/Tid: Efter aftale. Hvis du har en gruppe med 6 eller flere, som vil til chokoladesmagning, kontakt os og vi aftaler en dato med jer.

Pris: 250,- pr. person

OBS! Husk at bestille 1 billet per person.

Tilmelding til chokoladesmagningen er nødvendig. 

Fordyb dig i chokoladens verden i godt selskab. EcoEgos indehaver Bryan leder dig i gennem historien af kakaobønnens popularitet og brug i verden - og dens fremtid! Chokoladesmagningen byder på smagsprøver fra flere producenter, lavet på kakaobønner fra mange forskellige lande. Man får ro til at opleve de forskellige smagsindtryk og diskutere, gætte og frydes sammen med de andre deltagere. Man bliver klogere på kakaoens væsen og man bliver mæt på den god måde. Økologisk vin kan tilkøbes som akkompaniment til smagningen. Påregn mindst 2 timer til arrangementet. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: