Bog SANK - Spis af Naturens Køkkenhave af Johanne S. Bjørndal og Julie A. Swane

280,00
Lager: På lager

At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natur eksperterog Michelin-kokke med hang til ny nordisk gastronomi. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.

Bogen indeholder beskrivelser og billeder af ca. 70 almindeligt forekomne spiselige planter fra den danske natur, samt ca. 80 opskrifter, man kan lave med sin vilde høst. Derudover behandler bogen emner som forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.

Forfatterne Johanne S. Bjørndahl og Julie A. Swane underviser i og skriver om vilde spiselige planter. Afholder de sanketure og kurser har tidligere udgivet bogen Mad med gran skriverfaste mad opslag til magasinet Natur & Miljø. Har udgivet artikler i madmagasiner som Copenhagen Food og Mad& Venner

Model/varenr.: BOG0005

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: