EcoEgo vandflaske

50,00
Lager: På lager

Drikkedunken er selv lavet af 100% planteplastik fra sukkerrør. PE bioplast, som kan smittes til plastikgenbrug hvis du bliver færdig med det. Ikke komposterbar. Ekstra låg kan købes til 5kr. (se linket). Flasken er helt fri for almindelig plastik fra fossil olie.

Let vandflaske og nem at gøre rent. Tåler lav-temperatur maskinevask. Med drypfrit drikkelåg. Tag dit vand med på tur med god samvittighed!

OBS! Låget er lavet af PP plastik, fri for ftalater, BPA og andre uønskede kemikalier. Flasken selv er fri for almindelig plastik og farlige kemikalier. Vi arbejder på en løsning som er 100% fri for alm. plastik. Vi henviser til nogle af vores andre vandflasker hvis du vil vælge noget helt frit for plastik.

500ml

Tove 09/04/2018

Det er en fin flaske. Gå ned i genbrugsen og køb en flaske der. Eller endnu bedre: Brug en af de 50 flasker du i forvejen har stående i dit skab. Jeg er SÅ glad for den her ide. Den er øko, den er bæredygtig, og den er grøn. Men lad være at købe denne flaske. Svar fra Eco Ego: Hos Eco Ego kan vi kun biifalde dine ord, Tove. Allerførste punkt i vores dogme her på stedet er "lad være med at købe noget!". Har man så brug for noget alligevel, køb genbrug, findes det ikke genbrugt så sørg for at finde noget ordentligt - ordentlige råvarer, ordentlig produktion - og det er dér vi kan være behjælpelige. Netop denne flaske er f.eks. supervelegnet til børn da den er let og nem at bruge. Den er dog ikke økologisk, men stadig et bæredygtigt valg da den er lavet af planteplastik, og dermed uden skadelig kemi. :) Bæredygtige hilsner Jennie, daglig leder hos Eco Ego

Bryan Hansen 16/05/2018

Sikke dog en dejlig drikkedunk. Den bedste og tætteste, jeg nogensinde har haft.

Nis 30/05/2018

Er det muligt at putte den i fryseren, så de små kan få is i vandet de får med i skole?? SV: Hej Nis, vi prøver at putte en flaske i fryseren med vand i og vender tilbage til dig senest på mandag. Mange hilsner fra team-EcoEgo SV: Hej igen Nis. Vi har testet, og det er helt fint at sætte den i fryseren. De skal ikke fyldes mere end 2/3 for at give plads til at vandet kan udvide sig når den fryser.

Tilføj anmeldelse: