Naturlig loofah - skuresvamp

15,00
Lager: Ikke på lager

En helt naturlig og mikroplast-fri skuresvamp, som alternativ til den kendte, farverige kunststof skuresvamp, som afgiver mikroplast.

Loofah er en stor, fiberrig squash-agtig frugt fra en tropisk/subtropisk slyngeplante. Vi kender den mest, som en eksfolierende badesvamp. I mange år har vi hos EcoEgo anbefalet loofah, som et enkelt og naturligt alternativt til plastiksvampen.

Brugsanvisning:

1 stk. tør loofah er ca. 10 cm. Det er nok til min. 2 svampe. Når du modtager din loofah, er den tør og kompakt. Den skal lægges i blød indtil den er gennemfugtet og bliver rund og blød. Så er den klar til brug!

Når den igen er tør, kan du evt. skære den på langs gennem midten. Så har du 2 svampe. Hvis du ønsker mindre svampe kan den skæres igen på tværs. Brug evt. et brødkniv, gammel Raadvadskviv (rugbrødskniv) eller lign.

Din loofah kan bruges igen og igen. Skal tørres ud gennem brug. Den kan vaskes i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen - eller kan renses og hældes over med kogende vand.

OBS! Loofahen har ofte frø i midten (se billedet), som drysser ud. Bank evt. loofahen for at få alle frø ud. De kan smiddes i komposten :-) Prøv evt. at så de sorte frø og se hvad der sker!

 

Model/varenr.: SAE0001

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: